Algemene voorwaarden / Huishoudelijk regelement

 zondagsrust

Bij vertrek op zondag: 
graag vragen wij u om rekenening te houden met geluidsoverlast etc. tijdens het afbouwen van uw (voor)tent/ luifel.

gezelschap tent/ shelter

wilt u voor uw gezelsschap gebruik maken van een extra tent/ shelter dan moet deze ALTIJD in overleg geplaatst worden.
wij kijken graag met u mee voor de mogelijkheden!

Kampvuur/ BBQ

op de camping is het niet toegestaan om een kampvuur of vuurkorf te gebruiken.
een BBQ op gas is wel toegestaan, let op bij het plaatsen> niet te dichtbij de heg etc. en zet altijd een emmer water naast de BBQ in geval van nood.

Sanitaire ruimte

Wij zorgen ervoor, dat deze ruimte schoon gehouden wordt. Wel willen wij u vragen,  om na het gebruik de ruimte netjes achter te laten. Zo houden wij het voor elkaar schoon. Zijn er bijzonderheden, wilt u deze dan direct aan ons melden?

Vuilwater bij de caravan

Afvalwater vervuilt de omgeving, dus ook direct uw kampeerplek. Gooi dit water dus niet weg in uw omgeving , sloot of op het kampeer terrein. U kunt uw afvalwater lozen in de daarvoor bestemde afvoer op uw kampeerplaats.

Toilet cassette

Deze kunt u legen in de daarvoor bestemde afvoer, welke te vinden is bij ons centrale toilet/douchegebouw.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom bij ons op de camping. Huisdieren dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn. Uitlaten kunt u buiten langs de openbare weg of uitlaatgebieden/ uiterwaarden.

Afval

Wij sorteren 2 soorten afval: papier in de papier container en restafval in de bedrijfscontainer. Al uw afval kunt u voor in de milieu straat kwijt. Glas dient u zelf in te leveren bij de supermarkt.

Wilt u afval niet buiten op de grond laten staan. Dit trekt ongedierte aan. Grofvuil zoals elektrische apparaten of tuinmeubels e.d. dient u zelf af te voeren. Laat u dit achter, dan worden de kosten doorbelast.

Parkeren en kamperen

Auto’s worden geparkeerd op de daarvoor aangewezen plaats. Het wassen van de auto is niet toegestaan. 

Wij houden ons grasveld graag mooi. Rij er daarom niet overheen als het grasveld (te) nat is. Bij nat gras plaatsen wij de caravan op de plaats en halen wij deze  ook weer op voor u.

Het is niet toegestaan, om gras verstikkende vloerkleden te gebruiken. Denk hierbij aan plastic zeilen, worteldoek etc.

Gasten

Gasten mag u altijd ontvangen. Gasten dienen aangemeld te worden i.v.m. eventuele calamiteiten. Parkeren doen de gasten op de aangegeven plekken. Conform de tarieven op onze website geldt voor bezoek een vergoeding die u terug kunt vinden op onze website.

Rusttijd

Wij reken erop, dat iedereen tussen 22.00 uur en 08.00 uur van de stilte kan genieten. Komt u laat terug, of gaat u vroeg weg, laat uw auto dan op de parkeerplaats staan. Voorkom lawaai. Besef dat radio en televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen.

Onderverhuur

Van grond, tent of caravan of het gratis ter beschikking stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissen e.d. van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens of dier.

U dient zelf te zorgen voor de verzekering tegen, stroom, brand, diefstal en andere zaken.

Noodgevallen

Bel altijd eerst 112. Wij staan altijd klaar, om u te helpen en te assisteren.
Buiten openingstijden graag bellen naar: 0615573664 of bel aan bij het woonhuis. 

Annuleren

Annuleert u binnen de 14 dagen voor aankomst dan brengen wij 50% annuleringskosten over de gemaakte reservering in rekening. Voor seizoen gasten: graag in september aangeven of u volgend seizoen weer gebruik wilt maken van uw kampeerplaats.